DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Éljen az újrahasznosított növénytartó-dizájn!

 A mai kor embere kiemelt figyelmet fordít az újrahasznosításra. Legjobb, ha a régi dolgainkból nem csak hasznos, hanem esztétikus tárgykat tudunk létrehozni. Lássunk néhány inspiráló példát a növénytartó vonalon!

Régi konzervdobozok, kancsók, retró lábosok, szűrők... számtalan jó alap egy látványos virágtartó számára.

De nem csak a konyhában kereshetünk felújítandó darabot növényeink számára. A lakás bármely részén találhatunk olyan tárgyakat, melyek némi átalakítással esztétikus virágtartók lehetnek. Gondoljunk például a régebbi, ma már nem használatos kommunikációs, információhordozós és technikai eszközökre! 

Vannak olyan tárgyak, melyekhez szinte nem is kell hozzányúlnunk, máris kiváló kaspó válhat belőlük. Ilyen például néhány megmaradt  dupló és legó!  

des_pots_de_fleurs_en_briques_jouet.jpg

A régi gépjármű-modellek is könnyedén stílusos növénytartóvá válhatnak.

Kilyukadt, kikopott egy  kosárlabda, sebaj! Látványos dizájnelem lehet a lakás bármely helyiségében.

Papucsainkat sem kell rögtön kidobni. Falra szerelve remek virágtartóként funkcionálhatnak.

Egy régi biciklit is sokféleképpen "virágosíthatunk". Festés és fantázia kell csak hozzá.

És végül, az elhasznált, kopott, eredeti stílusában nem funkcionáló bútorokat is új életre kelthetünk növénytartóként -mondjuk a teraszon.

 

További inspirációkért látogass el a Dropgarden közösségi felületeire is:

 

Ha szívesen megosztod zöld dizájnötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

 

 

Forrás:

Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr9516693730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása