DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Fénylő növények
vagyis hogyan legyenek -szó szerint- zöld fényforrásaink

Lenyűgöznek az alternatív lámpák? Valamilyen meglepően új és természetközeli fényforrást szeretnél? Vagy csak nézegetnél csodálatos lámpákat, melyek növényekkel együtt ragyognak? Akkor ez a Te cikked! 

 

A LED-izzóknak köszönhetően bátran kombinálhatjuk a növényeket a lámpákkal, akár nagyon szoros elrendezéssel is, hiszen a LED nem (vagy csak extra minimálisan) bocsát ki hőt. Így nem kell tartanunk az esetleges túlhevüléstől. A közeli fény a növénynek is jó, és nagyon látványos megoldás. Így igazán különlegessé és organikussá teszi otthonunkat bármilyen növényekkel kombinált LED-es fényforrás.

A felfüggesztett lámpákra futtatott növények a rusztikus stílusú otthonkba kiválóan illenek. 

 

 Ha valaki a modernebb lakberendezési stílust kedveli jobban, akkor remek megoldás a moha- vagy zuzmófelületek kombinálása hidegebb fényű LED-megvilágítással. 

 A LED-csikos megoldásokat asztali fényforrásként is alkalmazhatunk.

A nagyobb felületű moha- és zuzmúfalak LED-fényes megvilágítása elegáns és lenyűgöző atmoszférát nyújt.

 

Speciálisan kialakított felfüggesztett üvegek kiválóak a hidroponikus növénytartás szerelmeseinek is. (A hidroponia a növénytermesztés azon módja, amely során nem használnak földet, csak tápfolyadékot.)

Ha valaki az újrahasznosítás megszállottja, de a növényekért is rajong, akkor ez az utolsó ötlet neki szól. Szuper, hogy használt gumiabroncsokból rendkívüli növénytartó és alternatív fényforrás varázsolható.

 

Kövesd a DropGardent Facebook-on is!

 

Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

 

További inspirációkért látogass el a Dropgarden közösségi felületeire:

 

 

 

Forrás:

Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr6716704016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása