DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Engedd, hogy lenyűgözzenek a beltéri szukkulensek!

A szukkulensek vagy másnéven  pozsgások egyre népszerűbb növények nemcsak kültéren, hanem bent a lakásban is. A megfelelő összeállításban szépek, különlegesek és alkalmasak beltéri dizájndekorációnak is.

A szukkulensek előnye, hogy szinte gondozásmentesek és nagyon látványosak -amennyiben jó helyük van. Természetesen igényelnek némi odfigyelést és törődést, de közel sem annyit, mint beltéri lágyszárú növénytársaik. 

Téli időszakban akár hetekis is boldogulnak komolyabb folyadékmennyiség nélkül is. Lássunk néhány kifejezetten ötletes és dekoratív beltéri szukkulens-összeállítást!

 

 

 Kövesd a DropGardent Facebookon is!

 

Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

 

További inspirációkért látogass el a Dropgarden közösségi felületeire:

 

  

Forrás:

Pinterest

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr9716742936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása