DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Egyszerűbb és bonyolultabb kerti installációk
Egyszerűbb és bonyolultabb kerti installációk

Görgess tovább, meglátod, ilyen szokatlan kerti dizájnmegoldásokkal még nem találkoztál! Engedd, hogy lenyűgözzön a zöld kreativitás, ráadásul a cikk végén egyszerűbb, de annál ötletesebb megoldásokat is találsz!

 

 

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook on is!

 Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál a kertészkedés, természetes lakberendezés, organikus ...

Kreativitás mesterfokon! Növényi szobrok a kertben
Kreativitás mesterfokon! Növényi szobrok a kertben

Nézegesd a képeket, és ámulj el a leglreatívabb kertformázási ötletektől! Lenyűgöző és profi vagy egyszerűbb és kreatív -minden típusra láthatsz példát. Görgess tovább, és gyűjts inspirációt! 

 

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook on is!

 Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál a kertészkedés, természetes lakberendezés, organikus dizájn ...

Lenyűgöző virágkapuk kertben és balkonon
Lenyűgöző virágkapuk kertben és balkonon

 Látványos, hangulatos és különleges....ilyen egy futóvirággal dekorált otthon! Kertben, falon, balkonon, ablak felett, szinte bárhol kialakíthatunk kúszónövény dekorációt. Nézegess képeket, és engedd, hogy lenyűgözzenek a szebbnél szebb lugasok és virágos boltívek! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook on is!

 Ha szívesen megosztod ötleteidet, ...

Saját konyhakert...imádni fogod!
Saját konyhakert...imádni fogod!

Nincs mindenkinek saját kiskertje, de lehet mindenkinek privát konyhakertje! Akár az erkélyen vagy bent a konyhában. Nem kell hozzá más, csak némi kreativitás és egy-két fondorlat, hogy sokáig szépek és egészségesek legyenek a növényeid, s a legjobb, hogy mindezek mellett esztétikus és környezettudatos lesz az otthonod is.

Nézegess képeket és gyűjts inspirációt konyhakert-ötletekből!

 Az ültetésnél érdemes odafigyelni a réteges ...

Eszméletlen kreatív polcok!
Eszméletlen kreatív polcok!

A könyvepolcok világa sokak számára konzervatív és unalmas. Pedig valójában egyáltalán nem az. Legyen a stílusod modern, kortárs, bohém, vintage, környezettudatos vagy teljesen játékos, biztos, hogy találsz kedvedre valót az inspiratív képek között!

Hidd el, ezek a legkreatívabb polcok, amikkel csak találkothatsz a neten!

 

 

 

 

 

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook ...

Teremts oázist a városban!
Teremts oázist a városban!

Városban élni jó! Sokminden van a közelben, könnyen és gyorsan el lehet jutni A-ból B-be. Pörgés van, sokféle üzlet, számos szórakozóhely. Csak a természet van távol.... De nem kell ennek így lennie! Egyre többen valósítják meg saját kis oázisukat a város közepén, sőt akár összefüggővé is tehetnek kerteket, így egyre nagyobb teret adva a természetnek az elurbanizálódott világban. 

Lássunk erre néhány inspiráló páldát!

...

Kiskedvencek organikus otthona
Kiskedvencek organikus otthona

A természetes anyagok egyre nagyobb teret hódítanak a lakberendezésben. A háziállataink "otthonát" is alakíthatjuk az organikus irányvonalnak megfelelően. Legyen akár gyors és egyszerű vagy hónapokon át tartó munka kedvenceink lakhelyének létrehozása, itt mindenféle verzióra találsz példát. Fusd át a cikket, és gyűjts inspirációt!

 

 

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook on is!

 

Ha ...

Pink and gold színhatás a természetes lakberendezésben
Pink and gold színhatás a természetes lakberendezésben

Az elmúlt évek terrakotta divatos színhulláma mellett újabb trend a rose and gold színkombináció, amely igaz, hogy hasonló színárnyalat, de a mediterrán hangulat helyett egy kicsit barátságosabb és gyengédebb összhatást nyújt.

Nézd meg a következő képgyűjteményt, és nyerj inspirációt a természetes lakberendezés és a pink and gold színárnyalat ötvözéséből!

 

  Kövesd a DropGardent   Facebook on ...

A legkreatívabb órák fából
A legkreatívabb órák fából

Óra sokféle van. Fából készült óra is rengeteg. De ilyen kreatív fából készült órákat biztos nem sokat láttál! 

Fusd át a cikket, és engedd, hogy lenyűgözzenek a szokatlan és természetes dizájnötletek!

 

 

  Kövesd a DropGardent  Facebook on is!

 

Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

...
Extrém sziklaházak
Extrém sziklaházak

A legtöbb ember bőven megelégszik egy számára kényelmes és megfelelő magánszférát biztosító lakással vagy kertes házzal.

De vannak néhányan, akik vagy a kihívást keresik az építészet területén, vagy anyagilag megtehetik, hogy extravagáns módon szerezzék meg a számukra oly fontos nyugalmat. S ha ez a két csoport összetalálkozik, akkor jöhetnek létre ezek a rendkívüli építménytervek, amelyek sok esetben megvalósulnak és lakásokká is válnak.

Dőlj ...

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása