DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Térelválasztó megoldások növényekkel
"Zöld" falak

Sok esetben fal helyett szellősebb és dekoratívabb megoldás lehet egy térelválasztó használata. Ráadásul igazán stílusos, ha nagyrészt növények alkotják. Nyerj inspirációt a következő néhány példából! 

 

Egyáltalán nem bonyolult a fenti térelválasztó elkészítése. Az eklektikus polcelrendezés egy szervezett összevisszaságot ad, benne a fehér, letisztult virágládák kiemelik a zöld növények élénkségét. 

 Remek ötlet a fal meghosszabbítása térelválasztó funkcióban. Igaz, ehhez már előzetes lakberendezési terv szükséges, hiszen legkésőbb a burkolás szakaszában kezdődik ennek a dizájnak a megvalósítása. 

Még professzionálisabb megoldás a beépített fa-hatású panel elem. Igazán lenyűgöző az eredmény. Az organikus-botanikus trendet követő terkbe kifejezetten illik. Ha többet szeretnél tudni az organikus lakberendezésről, nézd meg ezt a bejegyzést is. 

Egy modern lakásba remekül illik ez a kubista polc, melybe félüvegházas megoldással növénytartókat applikáltak. 

Szintén a beépített megoldások inspirációihoz kapcsolódik ez a térelválasztó fal is, mely diszkrét átláthatóság mellett virágtartó funkcióval is bír.

A szabályosság követőinek a fenti nappali-konyha térelválasztó megoldása lehet inspiratív.

Viszonylag könnyen megvalósítható a fenti irodai térelválasztó megoldás, amely tulajdonképpen egy rácsos fal, melynek alja balkonláda. Így a futó növényekkel zöldebbé, organikusabbá tehetjük munkahelyünket.

Nagyon egyszerű és szuper kreatív megoldás a függönykarnisra felfüggesztett virágtartókkal diszkréten elválasztani a teret.

A polcba beépített fatörzs is remekül mutat, főleg fehér elemekkel kombinálva.

Nagyon egyszerű és praktikus megoldás, ha egy gurulós ruhaállványra felfuttatunk növényeket. Kellemesen szellősen zárja a teret, ugyanakkor bárhová könnyedén áthelyezhető. 

Virágos kúszó- és futónövények beültetésével pedig gyönyörű és illatos térelválasztókat hozhatunk létre, mint ahogy az a fenti képen is látszik.

Ha érdekel mégtöbb organikus dizájn ötlet, nézd meg ezt a bejegyzét is!

 

 

Kövess Facebookon is, illetve további inspirációért nézd meg a Pinterest oldalt!

Ha megosztanád ötleted, csatlakozz a Csoporthoz itt.

Fotók : Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr3416575150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása