DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Növénytartók filmrajongóknak

Egy igazi rajongó a lehető legtöbb tárgytípusból beszerzi magának a kedvenc karakterét, filmes ereklyéjét vagy a témába illő használati tárgyát. Az utóbbi kategóriába a növénytartók is beletartoznak. Lássuk, milyen filmes virágtartókkal, kaspókkal találkozhatunk, melyek igazi dizájnelemként funkcionálhatnak lakásunkban!

A fantasy világából sokféle növénytartót megtalálhatunk. Általában kerámiamunkákkal találkozhatunk az internetes webhelyeken. A Gyűrűk Ura és a Herry Potter filmek népszerűsége megmozgatta a kertészeti dizájnerek, és az amatőr kaspókészítők fantáziáját is.

 

Jó hír, hogy a legtöbb filmes kaspó házilag is elkészíthető némi kreativitással és megfelelő festékekkel. Csak egy natúr agyagcserép kell hozzá -és a kézügyességünk- aztán máris kész a filmes DIY-növénytratónk.

 

Hasonlóképpen készíthetünk Batman-kaspót is, csak a megfelelő dizájn kiválasztása fontos.

Természetesen a Marvel-univerzum hősei sem maradhatnak ki a gyűjteményekből.

Superman, Minionok, Garfield...szinte kifogyhatatlan a filmes növénytartó-lista.

Természetesen a Simson-család sem hiányozhat!

 

Kicsit szigorúbb hangulatra váltva: a Csillagok háborúja rajongóknak sem kell lemondaniuk a rajongói növénytartóikról.

 

 

 Mivel a Star Wars hatalmas üzletág, így még a beton-dizájnerek is ihletet merítettek a filmekből.

Nemcsak kaspókat, hanem floráriumokat is találhatunk Start Wars-témában. A floráriumok mini kertek saját és zárt ökoszisztémával, melyek ezáltal szinte gondozásmentesek. (A floráriumokról bővebben itt olvashatsz.) 

 És végül -hogy keretbe zárjuk ezt a témát-, többeket megihletet a Gyűrűk Ura Megyéje, a Hobbitok lakhelye. Ezért a botanikai tehetséggel megáldott rajongók erre témára készítették el moha- és bonsaikertjeiket. 

További inspirációkért látogass el a Dropgarden közösségi felületeire is:

 

Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

 

 

Forrás:

Pinterest

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr8616697396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása