DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Természetes, archaikus és modern is egyszerre
Lenyűgöző fa növénytartók

A fa és a növény az organikus dizán két alapvető eleme. Mindkettő magában hordozza a legrégebbi kulturális lakberendezési dizájnformákat és a modern trendeket egyaránt.

 

Lássunk néhány inspiráló páldát arra, hogyan tud egyedi, szokatlan, de lenyűgöző stílusú  növénytartóként funkcionálni a fa! 

 

A modern, geometrikus formák barátságos hangulatúvá válnak a fa természetes anyagától.

 

 

 

 

 

 

 Még otthonosabbá tehetjük lakásunkat, ha  a fa nyers, megmunkálatlan felületét engedjük megmutatni egy-egy növénytartó esetében.

 Rusztikus hatást érhetünk el, ha durván megmunkált fa kaspókat helyezünk el otthonunkban.

Teljesen természetes hatást érünk el, ha különleges formájú, szinte kezeletlen fa idomokat helyezünk a lakásba, melyek kiváló otthonnak bizonyulnak szukkulensek számára. 

 

  Ha keletiesebb hatást szeretnénk, válasszunk különleges formájú, minimálisan kezelt fa növénytartókat, melyek összetétele a zenkertek hangulatát adja, csak kövek és homok nélkül. (Bővebben a zen kertekről itt olvashatsz).

 

 

 

 

 Kövesd a DropGardent Facebook-on is!

 

Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál az organikus dizájn témájában, csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz!

 

További inspirációkért látogass el a Dropgarden közösségi felületeire:

 

 

 

Forrás:

Pinterest

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr1616706004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása