DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Amikor a lakásban is a növények megszállottja vagy...
Nagyon zöld lakberendezési ötletek

A legtöbb növény békét, harmóniát és nyugalmat áraszt. Sokan szeretnék ezt a hatást elérni lakásukban is. Ha nem is minden helyiségben, de legalább egy pihenősarokban.

Kisebb és nagyobb helyiségek extra "megzöldítésére" találhatunk inspiráló megoldásokat a következő képek között. Szerezz ötleteket, és görgess tovább!

 

Egy igazi növényimádónak készült ez a kis pihenősarok. Viszont nem mindenki akar dzsungelt maga köré. A következő kép diszkrétebb, letisztultabb növénykavalkádot kínál.

 

A hatalmas fényes ablak kiválóvá teszi a sok zöld növény elhelyezését a pihenőfotel közelében.

A bohém stílust kedvelőknek kiváló ez a függőágyas, extrán "zöldnövényes" nappali, felfüggesztett izzósorral.

 A fehér kanapé a gondosan megválogatott növények között erősíti a letisztultság érzését.

 

Szinte a dzsungel hangulatát hozza ez a nyitott-terű hálórészleg. Ha a lakberendezésben a  félig nyitott megoldásokat kedveled,  ezért szeretnéd valamelyest leválasztani a teret, ugyanakkor hasonlóan zöld megoldásokat keresel, fusd át ezt a cikket is a növényi térelválasztókról!

Zártabb, keretezett és egyszerű hálókban is nagyon jól mutatnak a felfüggesztett futóvirágok, páfrányok. Ha érdekel az organikus dizájn, itt olvashatsz róla többet.

Lehet, hogy különös, de a fürdőhelyiség is lehet extrazöld. Ugyanis számos növényfaj kedveli a magas páratartalmat, így nagyon jól érzik magukat a fürdőszobákban is.

Még a kisméretű fürdőszobákat is különlegessé varázsolja néhány jól megválogatott növény és a hozzá illeszkedő burkolat vagy mosdó.

A köztes közlekedőhelyiségeket is feldobhatjuk növényekkel. A futó- és kúszónövények erre kiválóan alkalmasak.

 

Ha kedveled a növényeket, és szívesen osztasz meg saját tartalmakat,

csatlakozz a Dropgarden-csoporthoz itt!

 

 Fotók: Pinterest

 

Kövesd a Dropgardent itt is:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr516599232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása