DropGarden

Organikus lakberendezés és dizájn

Summer, chill, nature -mindez az erkélyen!
Zöld balkontippek a nyárra

Mindenkinek jár egy kis pihenés. Sokszor az is elég, ha egy kicsit kiülhetünk az erkélyünkre, főleg, ha ilyen szuper kialakításúak, mint a következő 10 erkély! 

Egy függőágy simán elfér a szűkebb helyeken is, ha keresztben helyezzük el a balkonon. Helyet nyerhetünk a függőleges megoldásokkal is. A legtöbb képen ehhez is kapunk némi inspirációt. Vásárolhatunk virágtartó fali paneleket, vagy rácsos falfelületekre futtathatunk fel növényeket. Ha a vertikális kertekről szeretnél még többet olvasni, itt találod a bejegyzést.

 

A felfüggesztett kaspók, cserepek is remekül mutatnak és nagyon hangulatosak, ugyanakkor helyet is spórolunk velük.

Az industrial megoldások az erkélyen is megvalósíthatóak. Legyen szó akár raklapról, létráról vagy nyers fa tárolókról. Ha szeretnél mégtöbbet látni "zöld" raklapos ötletekből, nézd meg ezt a bejegyzést!

Romantikus hangulatot ad a fehér-rózsaszín kombináció. Ha sok textilt helyezünk ki,  vigyázzunk arra, hogy esőbiztos helyen legyenek vagy könnyen be tudjuk vinni őket a szobába.

A korlátról felfuttatott növényekkel zártabb érzetet tudunk elérni. Egyszerű és hangulatos ötlet.

Erkélyünkre kis meditációs sarkot is létrehozhatunk zen kert elemekkel. Bővebben a zen kertekről itt olvashatsz. 

 A csepp alakú fotelek is remek pihenőhelyek.  A természetes hangulatot a jarólapra helyezett műfű is elősegítheti.

A beton hatású növénytartók a modern, szürkeárnyalatos lakberendezési trendhez is jól illeszkednek.

Toszkán stílusú kertet is kialakíthatunk erkélyünkön. Ehhez leginkább sok agyag kaspóra és mediterrán növényekre van szükségünk.

Nagyobb növénytartókba kisebb fákat vagy bokrokat is telepíthetünk, a kőburkolatot mobilpadlóval elfedve melegebb, barátságosabb hangulatot érhetünk el.

Ha tetszett a cikk, kövess Facebookon is!

Neked is van balkonod? Mutasd meg erkélyed a Dropgarden-csoportban, csatlakozz itt!

 

Képek: Pinterest

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dropgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr2916572090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DropGarden

A DropGarden elsősorban organikus lakberendezéssel és természetes dizájnnal foglalkozik, ugyanakkor tágabb értelemben mindennel, ami otthon, kert és környezettudatosság.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása